Švedska: Ubice Srbina uhapšene pa PUŠTENE NA SLOBODU, sud prihvatio kauciju?!

Švedska policija uhapsila je dvojicu muškaraca osumnjičenih da su 17. februara u večernjim satima u gradu Horbiju ubili srpskog državljanina Gorana Nikolića (50), prilikom pokušaja pljačke ispred njegove prodavnice.


Napadači su, kako se navodi bili maskirani, a nakon zločina, sa lica mesta pobegli su biciklima. Prema onome što su naveli očevici, Nikolić je oko 22 časa sa bratom zatvarao radnju, kada se ispred njih isprečio muškarac držeći nož. Tražio je novac, verovatno misleći da su posle zatvaranja lokala sa sobom poneli i dnevni pazar.

– Goran je raširio jaknu i rekao da nema para, a pritom je prema napadaču bacio laptop koji je držao – ispričao je jedan od Nikolićevih prijatelja.

– U tom trenutku, drugi muškarac, koji je bio sakriven iza kombija, zapucao je u njegovom pravcu. Gorana je pogodio prvo u glavu, a zatim i u leđa. Brat je ostao nepovređen.

Žrtva iz Vrbasa

Nikolić, koji je rodom iz Vrbasa, dugo je živeo u Švedskoj. Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke. Bio je omiljen u društvu, a koliko su ga poštovali, dokaz su i velike količine cveća i sveća koje su ostavili žitelji Horbija na pragu njegove radnje.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar