Sudska mafija u sprezi sa Hrkalovićevom i klanom Belivuka uz pomoć policajaca, političara i stranih službi pokušali da izvrše državni udar!

HAPŠENJE DIJANE HRKALOVIĆ OTVORILO PANDORINU KUTIJU

Hapšenje kontroverzne policajke Dijane Hrkalović, koja je po svemu sudeći ujedno bila i kuma narko-klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, otvorilo je Pandorinu kutiju u kojoj se dugo vremena krila opasna sprega prljavih policajaca, političara i određenih stranih službi usmerena na izvršenje državnog udara i primoravanja predsednika Vučića da podnese neopozivu ostavku.

Duboka država koju kontrolišu poraženi elementi bivšeg režima Demokratske stranke i narko-mafija koju je policiju na zahtev predsednika Vučića počela da hapsi širom Srbije udružili su se sa ciljem da sruše aktuelni režim u Srbiji i predsednika Srbije tako što će fabrikovanjem raznih afera, a pre svega afere „Jovanjica“ u kojoj je glavna meta bio rođeni brat predsednika Srbije Andrej Vučić, primorati Vučića da podnese ostavku i sam se povuče sa političke scene Srbije, jer je svima postalo jasno da na izborima Vučić ne može biti pobeđen, a na nikakve ucene i pretnje iznutra i spolja ne pristaje, i da je jedini način da se Vučić skloni sa vlasti taj da se preko fabrikovanih afera i medijskim pritiscima na najbliže članove njegove porodice on natera da sam ode sa funkcije koju obavlja.

Skandalozno prisluškivanje predsednika Vučića imalo je za cilj da se on, ali i njegov brat Andrej kriminalizuju, jer je poznato da policija prisluškuje samo kriminalce. To prisluškivanje organizovala je onomad uhapšena kuma policijske mafije Dijana Hrkalović koja je do juče bila u čvrstom zagrljaju mafije koju je predvodio Velja Nevolja i neki pokojni navijači Partizana koji su stradali u obračunima narko-mafije u borbi za sve veće narko-tržište.

Pomenuta mafija blisko je sarađivala sa zloglasnim crnogorskim Kavačkim narko-klanom, a poznato je da su oba crnogorska narko-klana državni projekat Mila Đukanovića i njegovog režima napravljen da ekonomski osnaži devastiranu privredu Crne Gore. Dakle, svima njima zajednički neprijatelj je Aleksandar Vučić, i otud se zakotrljalo klupko zavere koje se tek sada pred očima javnosti polako odmotava.

SNS FUNKCIONERKA U ZAGRLJAJU ŽUTE MAFIJE

Javnost Srbije tek sada je upoznata sa dugo skrivanim brojnim tajnama Dijane Hrkalović, koja je bila i državna i partijska funkcionerka Srpske napredne stranke. Kako se, kada i zašto ona našla u zagrljaju žutog sudije Aleksandra Stepanovića kojeg je dovodila na privatne bahanalije organizovane u državnim rezidencijama (!) otkriće istraga koja je tek u začetku. Čudno je da jedna visoko pozicionirana članica SNS poput Dijane Hrkalović ima tako bliske intimne odnose sa sudijom koji je javno u sukobu sa predsednikom njene partije i Srbije, i koji čak preti članovima SNS „kada ne budu na vlasti“?!

A možda je Dijana Hrkalović sve vreme bila žuta „krtica“ u redovima SNS? Ili je, možda, sve vreme ležala u dva kreveta i sedela na dve stolice, da osigura sebi budućnost i u slučaju da SNS jednog dana slučajno ne bude na vlasti.

DIJANA HRKALOVIĆ IZLAZI IZ ZATVORA, A MENJALA JE IMENA I POSEDUJE LAŽNE ISPRAVE

Uglavnom, njeno intimno druženje sa Stepanovićem sada će joj biti korisno jer upravo Stepanović kao predsednik Višeg suda u Beogradu odlučuje sada o njenoj sudbini! Naime, Stepanović ima mogućnost da na brzinu sasluša Hrkalovićku i da joj ukine pritvor odmah po uzimanju izjave, odnosno odmah nakon saslušanja svih svedoka. A to se može dogoditi jer Hrkalovićka treba da da iskaz samo po jednoj tački optužbe. Taj scenario veoma je realan, i moguće je da Hrkalovićka koliko sutra ili prekosutra bude puštena iz zatvora i odmah nestane u vidu lastinog repa, a verovatno je da poseduje nekoliko lažnih identiteta i službenih dokumenata. Ona je več jednom menjala ime i prezime u NIKA RINA, iz nepoznatih razloga, pa je onda opet uzela ime i prezime koje i sada ima.

 

DIJANU HRKALOVIĆ BRANE ŽUTI ADVOKATI VUKA JEREMIĆA

Da je Dijana Hrkalović u čvrstom zagrljaju žute mafije i njene hobotnice u sudskoj mafiji koja hara Srbijom, govori i činjenica da je njen advokat Nenad Tasić, poznati i javni protivnik Aleksandra Vučića.

Ovaj kontroverzni advokat javno je podržao rušilačke demonstracije žute opozicije ispred zgrade predsedništva Srbije, i bio potpisnik apela advokata Srbije koji podržava demonstrante, a neki izvori tvrde da je u bliskim odnosima sa Vukom Jeremićem, bivšim potrčkom svrgnutog žutog diktatora Borisa Tadića.

Takođe se sumnja da je Tasić u bliskim odnosima sa Miroslavom Aleksićem, čovekom koji je prodao stranku Vuku Jeremiću i koji je sada potpredsednik Narodne stranke. Upravo je Aleksić javno iznosio najgore optužbe protiv Andreja Vučića i razne izmišljotine o Jovanjici, da bi u sadejstvu sa prljavim policajcima Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića optužio Aleksandra Vučića da štiti rođenog brata koji se navodno bavi uzgojem marihuane u Jovanjici.

Da li će žuta mafija biti jača od države u slučaju Dijane Hrkalović, pokazaće naredni dani raspleta…

Izvor: Reporter

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar