CRNI HUMOR: „Žuti lopovi“ optužili Vučića da je „šef mafije“!

Preostali članovi kriminogene Demokratske stranke okupili su se ispred zgrade RTS-a i razvili transparent „Aleksandar Vučić – šef mafije“, sa željom da predsedniku Vučiću postave nekoliko važnih pitanja u vezi sa njegovom navodnom umešanošću u organizovani kriminal, a za koja su znali da ih novinari RTS-a neće pitati u programu iako bi trebalo, navodi se u saopštenju te minorne stranke.

„Gospodine predsedniče, kakve ste sve usluge tražili od Veljka Belivuka, člana Srpske napredne stranke, i da li ste obojica zajedno prisluškivani? Da li je istina da su Vas strane službe naterale da uhapsite Belivuka? Šta znate o Jovanjici, o učešću Belivukovog kriminalnog klana u rušenju pod fantomkama u Savamali ili oružju pronađenom u Jaijincima i navodnim pokušajem atentata na Vas? Ko je ove kriminalce tajno pratio i nadzirao dok su potencijalne žrtve dovodili u Ritopek, ne pokušavajući da spreči likvidacije i zbog čega?“ upitala je predsednika Aleksandra Vučića portparolka Demokratske stranke Alisa Kockar, saopšteno je.

Kockar je Vučića pitala i ko je angažovao pripadnike Belivukovog klana i dao im značke prilikom Vučićeve inauguracije, iako je poznato da je klan Belivuka obitavao u Pančevu i okolini tog grada gde su imali kuću sa streljanom, i da je kontroverzna rumunska političarka Marinika Čobanu-Tepić poklanjala policijske značke svojim narko-dilerima.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar