U Trsteniku uhapšen A.L. (50) zbog nasilja u porodici: MAJKU I OCA TUKAO METALNOM ŠTANGLOM!

On se sumnjiči da je u porodičnoj kući metalnim štapom udario osamdesetdvogodišnjeg oca i šezdesetdevetogodišnju majku i naneo im lake telesne povrede. A. L. je potom otišao u drugu kuću u okviru porodičnog domaćinstva, u kojoj se zaključao, a policija ga je pronašla i uhapsila. On se, takođe, tereti i da je nad roditeljima vršio psihičko nasilje. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti  priveden tužiocu.

Ovo je za manje od tri dana drugi slučaj nasilja u porodici u Rasinskom okrugu, gde su žrtva starija lica. Policija u Kruševcu uhapsila je S.P.(60), nakon što je u nedelju uveče zadao više udaraca osamdesetosmogodišnjoj majci i naneo joj teške telesne povrede. Povređena žena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Osumnjičeni je, inače, prekršio hitne mere udaljenja iz stana i zabrane da prilazi žrtvi koje mu je, ranije istog dana, policija izrekla po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, S. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar