ŠOKANTNO: Transvestit iz Beograda u Novom Bečeju zadavio ljubavnika – invalida!

Ovim rečima je Milan S. Anči (38) saopštio Iloni Đ. Iz Novog Bečeja da je ubio njenog rođaka Danijela Crnjina (43), inače svog dugogodišnjeg partnera i ljubavnika. Zločin se dogodio u sredu 29. septembra uveče, u kući ubijenog, u ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju. Milan Spasić zvani Anči, je Beograđanin, koji je sa partnerom živeo u trošnom kućerku. Nakon što je zadavio ljubavnika, Milan je otišao do kuće Danijelove rođake i rekao joj da ga je ubio.

– Rekao je “ne znam šta mi se dogodilo u glavi” – kaže Ilona Đ. rođaka ubijenog Danijela Crnjina, koja živi u istoj ulici, dve kuće dalje. – Milan je transvestit, a sa mojim rođakom je bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, koja nije bila harmonična, često su se svađali.

Ona napominje da je Anči plakao i da je bio vidno uznemiren, nakon što im je priznao ubistvo, tresao se, a inače boluje od epilepsije.

– Pozvala sam Hitnu pomoć, a Anči je nakon što je stiglo medicinsko osoblje, sam rekao da pozovu policiju i da on nigde neće pobeći – objašava situaciju Ilona, ističući da je non-stop ponavljao da je to uradio jer više nije mogao da trpi Danijela.

Nakon poziva, policija je Milana uhapsila u dvorištu kuće Danijelove rođake Ilone, a telo ubijenog poslato je na obdukciju.

UPOZNALI SE U ZATVORU

Danijel i Anči, transvestit iz Beograda, upoznali su se u zatvoru, u koji je Danijel dospeo nakon što je osuđen na četiri godine zbog kričnog dela silovanja na pijaci u Novom Bečeju.

Prema priči Ilone Đ. Anči joj je ispričao da je Danijel u sredu pio alkohol i maltretirao ga, vređao i on jednostavno nije mogao to da izdrži. Ubijeni Danijel je bio invalid, svojevremeno je pao sa visine,povredio kičmu i završio u invalidskim kolicima, a imao je problema i sa bubrezima.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar