SKANDAL: Aci Lukasu po svaku cenu hoće da UKRADU POBEDU na Pesmi za Evroviziju!

Aca Lukas sinoć je održao spektakularan nastup i sa grupom Biber, Zorjom, grupom Lift, Konstraktom, Ivonom, Angellinom, Marijom Mikić i Anom Stanić prošao u finale ovog takmičenja.

Međutim, folk pevač koji je bio vidno iznerviran nakon nastupa, ipak nije reagovao i kazao šta su mu uradili tokom samog izvođanja pesme „Oskar“. A kako saznajemo, Lukas i njegov tim bili su sabotirani tokom nastupa:

– Čim je završio s nastupom, iz Acinog tima moglo se čuti da devojkama koje su svirale violinu nisu bila upaljena svetla na instrumentima kao što je svetleo klavir koji je svirao Lukas. Neko namerno nije upalio i time uticao na lošije osvetljenje na sceni. Lukas je poludeo, ali nije ništa rekao, već je izbio skandal sa Bajagom koji ga je provocirao, pa nije želeo dodatno da pravi scene. Sada čeka šta će ga snaći u finalu – otkrio je izvor.

Podsetimo, Lukas je juče jedva pristao da se takmiči, a pre samog izbora tražio je da se ispoštuju određeni uslovi. Njegov producent, Saša Mirković otkrio je sve o ovim ulsovima:

– Poštovani nasamareni gledaoci izbora za „Pesmu Evrovizije“, kao neko ko zna apsolutno sva pravila Eurosonga, organizator Beovizije i poznavalac svih muzičkih takmičenja, dužan sam da vam se obratim – rekao je Mirković i nastavio:

– Prvo želim da vam se izvinim na svim medijskim hajkama usmrenim ka gospodinu Lukasu i meni. Nismo miljenici menadžmenta Javnog servisa. Kako je njihova parola „Vaše pravo da znate sve“, molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija. Pitam se čega se boje?!? – dodao je Saša.

– Ako misle da je lobiranje i manipulacija neophodna za najveću zvezdu na Balkanu uveravam ih/vas da to nije ni potrebno a ni mogiće. Žao mi je što je čelnicima RTS-a to razlog ovakve nepravde. Ipak, polaze od sebe, pa im pravdam ali ne dozvoljavam manipulaciju građana.

– I za kraj, u koliko se članovi žirija ne objave do u podne, Aleksandar Vuksanović neće nastupati na ovom takmičenju – završio je Mirković.

Aca Lukas, uprkos ovome, takmičio i uspeo da se plasira u finale gde će ponovo nastupiti sa onima koji večeras budu odabrani u drugom polufinalu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar