HRONIKA

Nezavisne dnevne novine

SILOVALI STARCA METLOM KOJI JE POTOM PREMINUO: ISPLIVALE FOTOGRAFIJE NASILNIKA IZ „PADINSKE SKELE“, poziraju u krevetu!

Trojica osumnjičenih našli su se iza rešetaka, kako smo već pisali, zbog kazni za prekršaje koje nisu platili.

Trojica osumnjičenih za brutalno iživljavanje nad nesrećnim penzionerom u Kazneno popravnom zavodu Padinska Skela su mladi momci, Saša Stanković (20), Dalibor Petrović (22) i Srećko Stefanović (20), koji je na svojim društvenim mrežama redovno delio nasilne sadržaje, a među objavama postoji i fotografija na kojoj nag pozira sa još dvojicom muškaraca u krevetu.

Inače, trojica osumnjičenih našli su se iza rešetaka, kako smo već pisali, zbog kazni za prekršaje koje nisu platili.

Njih trojica fotografisali su se u krevetu u ležećem položaju, bez ičega na gornjem delu tela, s tim da su pokriveni ćebetom, pa se ostatak tela i ne vidi. Međutim, dok je Srećko na ovoj fotografiji pozirao sa flašom alkoholnog pića u rukama, dvojica mladića sa njegove leve i desne strane pripijeni su uz Srećka, a na licima im je zadovoljan osmeh.

– 99% sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1% – navodi se u jednoj Srećkovoj objavi, a uz ove reči ide video na kom se vidu mladić sa fantomkom na glavi kako iz gepeka automobila vadi bejzbol palicu, spreman da je upotrebi.

Inače, Srećko se našao u Padinskoj Skeli zbog saobraćajnih prekršaja, kada je osuđen na 370 dana zatvora, a sada se, zajedno sa Sašom Stevanovićem i Daliborom Petrovićem sumnjići za teško ubistvo penzionera iz Mladenovca, Stanimira Brajkovića (74). Osumnjičeni su sa žrtvom delili ćeliju u Padinskoj skeli.


Hypetv.rs/D.M.A.

Ostavite komentar

Translate »