Šešelj: Iza ubistva advokata Ognjanovića stoje Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović!

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, Šešelj je izneo u javnost dokumenta koja otkrivaju pozadinu ubistva beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Šešelj je otkrio policijske zapise tajno snimanog razgovora između pokojnog advokata Ognjanovića i pokojnog Dragoslava Miloradovića Galeta, snimljenog 18. Maja 2018. godine bez zvanične policijske zabeleške u arhivama policije, u kome se navodi da se bosanski narko-diler Darko Elez, pripadnik škaljarskog klana, sastao sa Dijanom Hrkalović u Novom Sadu.

U tom razgovoru zabeleženi su elementi krivičnog dela udruživanja na kriminalnoj bazi, a sve se navodno odigralo sa odobrenjem Nebojše Stefanovića.

Dragoslav Miloradović Gale je bio najpoverljiviji čovek Luke Bojovića, i on je sa advokatom Ognjanovićem posedovao dokaze o svim kriminalnim delima Nebojše Stefanovića i njegovog pokojnog oca Branka Stefanovića.

Upravo zbog toga, Stefanović je naredio Dijani Hrkalović da organizuje ubistvo advokata Miše Ognjanovića, kako bi sprečio javno objavljivanje kompromitujućih dokumenata o njemu i njegovom ocu.

Šešelj je i javno izrazio čuđenje što Nebojša Stefanović još uvek nije uhapšen!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar