SAŠA MIRKOVIĆ: SAŠA POPOVIĆ me je PREVARIO za 300 000 evra, na SUDU smo!

Najuspešniji menadžer u Srbiji i regionu Saša Mirković otkrio je kako je došlo do svađe sa pevačem Acom Lukasom. On otkriva i da je završio na sudu sa “Grandom”, i tvrdi da ga je Saša Popović prevario za ogroman novac!

Prema Mirkovićem rečima, glavni povod za svađu bilo je učešće Lukasa u žiriju “Zvezde Granda”.

– Nisam želeo da Aca Lukas učestvuje u “Zvezdama Granda” bez nadoknade honorara. Toje bio najveći problem – otkrio je Saša Mirković u “Sceniranju”.

Mirković je opisao da je ceo sukob počeo od dogovora sa čelnicima ,Granda”.

– Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion evra za sezonu plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate.

– Mene je Popović prevario za 300 hiljada evra. Lukas im je oprostio 700 hiljada evra. Nisu hteli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam prista0. Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da mešamo.

Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu. Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je izneo u knjizi da su mu rasturili porodicu – naveo je Mirković.

Prema Mirkovićevim saznanjima članovi žirija Zvezde Granda” imaju ogromne honorare:

– Mislim da članovi žirija nisu bili ispod 200, 300 hiljada evra po sezoni. Jelena Karleuša po mojim saznanjima je dobila 300 hiljada evra, Đorde David ne verujem da je dobio mnogo, Mariju Serifović sam ja ubacio umesto Lukasa, to je bila druga svađa. Mislim da se prvi put dogovorila na 150 hiljada evra sa Popovićem. Nisam ulazio u to – smatra Mirković.
IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar