Porodica Đokić ubijena zbog 200.000 evra!

Policija intenzivno traga za počiniocem zločina, a skoro svakodnevno se otkrivaju novi dokazi koji mogu pomoći da se misterija razreši


Advokat Zora Dobričanin Nikodijević istakla je da je u ovom predmetu najvažnije vreme prošlo, dok još niko nije znao da njih nema, u subotu na nedelju, dok su tek u utorak istražni organi i javnost alarmirani da njih nema.

„Za to vreme su i mnogi materijalni tragovi mogli da nestanu sa lica mesta. Da je samo otac bio otet, članovi porodice bi alarmirali policiju, tako da je ubicama ovako bilo sigurnije. Ovo je Ili bio motiv iz strasti ili je možda Goran pozajmio novac, pa je u pitanju uklanjanje dokaza i potencijalnih svedoka.

Mi u stvari ne znamo kada su i gde su konkretno ubijeni. Da li su oni zapaljeni u automobilu, pa izvučeni… mnogo se toga tu dešavalo. Verujem da je taj neko poznavao Gorana. Međutim, sve su to nagađanja, imamo za sada jako malo dokaza. Mislim da ljudi u okruženju mogu da daju neke ključne dokaze, malo je to mesto“, istakla je ona.

Kako kaže, sva pažnja se u današnje vreme preusmerava na DNK i prisluškivane telefone, ali da smatra da istrazi mora da se priđe sa druge strane.

„Mislim da je ovo upravo predmet koji mora da se osloni na svedoke na ‘Čuo sam’, ‘video sam’, ‘Rekli su mi…“, to će jedino zaključiti ovaj predmet. Ne mora da bude u pitanju profesionalac, samo je sve ovo veoma dobro organizovano. Mislim da čak nisu ni profesionalci jer su mnogo vremena izgubili, mnogo vremena su se zadržali tu“, zaključila je Zora Dobričanin Nikodijević.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar