Policija otkrila šifrovana imena vođa crnogorskog narko-klana, Belivuk im slao slike ubijenih!

Ono što je zastrašujuće je to da su Velja Nevolja i njegovi narko-dileri svesno radili za crnogorske narko-mafijaše iz Kotora i drogom iz Crne Gore ubijali decu Srbije! I pored toga, izvesni navijači Partizana i dalje imaju simpatije za Veljine zločince koji bi u svakoj normalnoj državi bili javno pogubljeni zbog onog što su radili!

Istražitelji iz Srbije u rukama imaju dokaze o komunikaciji vrhuške crnogorskog kavačkog narko-klana sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka koja je bila stacionirana u Pančevu i okolini tog grada. Izvor nije želio da precizira kakvu prepisku su pronašli u telefonima optuženih i vrhuške kavačkog klana.

Best, Born, Amiko, Brzi, Don, Fidel, Stari, Red Skorpion, Amakin, Demon, 333, Matian…samo su neki od nadimaka koje su na kriptovanoj “Skaj” aplikaciji koristili visokopozicionirani članovi crnogorskog kavačkog narko-klana iz Kotora, proizilazi iz spisa srpske policije.

Njihova tajna imena i komunikaciju sa ozloglašenom organizovanom kriminalnom grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, otkrili su srpski istražitelji.

Izvor iz srpskih bezbednosnih službi je rekao da su u kriptovanim telefonima, koje su pojedini optuženi “otvorili” inspektorima, pronađene i prepiske sa crnogorskim državljanima označenim šefovima kavačkog kriminalnog klana.

Nadimak Best navodno je koristio Radoje Živković, Born njegov brat od tetka i jedan od vođa kavačana Radoje Zvicer, a Milan Vujotić na toj aplikaciji navodno je imao nadimak Amiko. Uz ime drugog navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana, Slobodana Kašćelana, stoje dva nadimka – Fidel i Stari, a uz ime Dragana Škurog Kneževića nadimak Brzi. Igor Božović navodno je koristio nadimak Don. Uz svako ime i nadimak istražitelji imaju upisane šifre.

Sagovornik nije želio juče da precizira kakvu prepisku su pronašli u telefonima optuženih i vrhuške kavačkog klana, niti da li se neko od tih imena našlo u optužnici tužioca Mladena Nenadića.

Inače u javnosti su se već pojavili nadimci Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koje su koristili u šifrovanoj komunikaciji. Tako je Veljin nadimak bio Soprano, po prezimenu glavnog lika iz izuzetno popularne mafijaške serije Sopranos, dok je Miljković sebi dao nadimak Kratos, po popularnom liku iz kompjuterskih igrica, simbolu rata i uništenja.

 

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar