PODVALA: Nezakonitu blokadu puteva organizuje NEPOSTOJEĆA organizacija!

Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) je organizacija koja stoji iza najave nezakonite blokade svih puteva u Srbiji za predstojeći vikend. Međutim, takva organizacija uopšte ne postoji u registru APR-a, što znači da se radi o fantomskoj, nepostojećoj organizaciji i još jednoj podvali ko zna čijih plaćenika kojom se pokušava destabilizovati država Srbija i aktuelni vladajući režim, pišu Zelene novine.

Savez ekoloških organizacija Republike Srbije (SEKOS) postojao je kao mrežna asocijacija ekoloških udruženja Srbije do pre nekoliko godina, uredno i po zakonu registrovana, ali se ugasio iz nepoznatih razloga. Ljudi koji su stajali iza te organizacije negiraju bilo kakvu vezu sa sadašnjom fantomskom organizacijom sličnog imena.

– Neverovatno je ćime se sve žuta mafija služi samo da bi se opet dočepala vlasti i još jednom popela na grbaču sirotinje Srbije! Nikakve veze nemamo sa tom lažnom ekološkom, u suštini nepostojećoj organizacijom koja tako očigledno i providno pokušava da kopira naš SEKOS – kaže Petar Nikolić, osnivač SEKOS-a i poslednji predsednik te asocijacije.

Fantomski SEOS, dakle, uopšte ne postoji, taj lažni pokret ima samo istoimenu stranicu i grupu na Fejsbuku, preko kojih poziva naivne i lakoverne na tobožnju ekološku akciju protiv aktuelnog režima. I stranica i grupa kreirani su nedavno, uoči tzv. ekološkog ustanka, i jasno je da se radi o botovskim profilima koje verovatno plaća Dragan Đilas.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar