OTKRIVAMO: Kum Marka Miljkovića povezan i SA UBISTVOM suvlasnika Pink taksija?!

Mirko Kojić, nestali kum Marka Miljkovića, povezivan je sa ubistvom vlasnika „Pink taksija“ Teodora Gaćeše i nestankom njegovog poslovnog partnera Miroslava Rankovića.

Ove informacije iznete su u emisiji „Slučaj“ emitovanoj na Insajder TV. Kako je u emisiji rečeno, Kojić, kome se svaki trag izgubio u februaru 2020. godine, ispitivan je u vezi sa ubistvom Gaćeše i čak mu je oduzeto i veštačeno 20 komada oružja, ali je utvrđeno da na vlasnika „Pink taksija“ nije pucano iz njega.

ubijeni vlasnik Pink taksija
UBIJENI VLASNIK PINK TAKSIJA

– Mirko Kojić je bivši policajac i kum Marka Miljkovića, uhapšenog 4. februara prošle godine zajedno s Veljko Belivukom zbog sumnje da je njihova kriminalna grupa stajala iza niza monstruoznih zločina – kaže izvor. Kako je rečeno u emisiji „Slučaj“, zanimljivo je da Kojić, čija je sudbina nepoznata, povezuje čak tri slučaja – ubistvo Gaćeše, nestanak Rankovića i ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, za koje je zajedno s Miljkovićem i Belivukom oslobođen.

Ubistvo iz 2015.

– Gaćeša je ubijen 2015. godine, kad je ubica pucao u njega nakon kratke rasprave. Na tom mestu, koje se nalazi samo jednu ulicu daleko od kuće Kojića, nije bilo kamera, a sumnjalo se da je ubica to dobro znao – navedeno je u emisiji:

ranković nestao
RANKOVIĆ NESTAO

– Kad je Gaćeša ubijen, među saslušanima je bio i Mirko Kojić, bivši policajac, skriveni vlasnik „Alfa taksija“ i kum Marka Miljkovića Mesara. On je iz policije otišao 2000. godine zbog privatnog biznisa, imao je detektivsku agenciju, radio je kao telohranitelj, a onda pokrenuo „Alfa taksi“, iako nije bio zvanični vlasnik. Kako je pojašnjeno, Kojić se često pojavljivao u javnosti s Gaćešom, bili su prijatelji, i porodica ubijenog je govorila o njemu kao o čoveku koji im je nakon zločina ponudio pomoć. Sa druge strane, policija je sumnjala da upravo on ima veze sa zločinom, ali nije imala dokaze. Kojiću je oduzeto 20 komada oružja, koji su veštačeni i ispostavilo se da iz njih nije pucano na taksistu.

Nestanak

– Nekoliko meseci od ubistva Gaćeše, drugi suvlasnik „Pink taksija“ Miroslav Ranković je prijavio da su mu Kojić i Miljković upali u firmu i tražili da im prepiše svoj deo u „Pink taksiju“. Posle nekoliko meseci, na njegovom automobilu ispisana je poruka „red“, a policija je o tome obaveštena tek nakon nestanka. Spekulisalo se da je to bila poruka da je on sledeći na spisku za likvidacije – rečeno je u emisiji.

miljkovicu i belivuku sudjeno zajedno sa  kojicem
MILJKOVICU I BELIVUKU SUDJENO ZAJEDNO SA KOJIĆEM

Ranković je nestao 11 meseci posle ubistva Gaćeše, u aprilu 2016, upravo u blizini kuća Kojića i Miljkovića. Signal njegovog telefona zabeležen je na drugom kraju grada, a automobil je nađen tri meseca kasnije na Banjici. Kojiću se sudilo zajedno s Veljkom Belivukom i Marko Miljkovićem u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Miloševića. On je bio optužen da je s Maretom išao u nabavku automobila, ali je oslobođen. Sve vreme suđenja bio je u bekstvu.

Nagađanja

Žrtva klana?

Nestanak Mirka Kojića prava je enigma. Navodno, on se po oslobađajućoj presudi vratio u Beograd, ali mu se svaki trag izgubio u zimu 2020. godine, kad je izašao iz kuće i sa sobom poneo telefon sa Skaj aplikacijom. Spekulisalo se da je on jedna od žrtava klana Belivuk-Miljković, jer se navodno Mare hvalio da je ubio dva kuma. Mnogi su pomislili da aludira na Vlastimira Miloševića i upravo nestalog Mirka Kojića.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar