OTKRIVAMO: ATENTAT na Vučića organizovao MILO ĐUKANOVIĆ uz pomoć Engleza!

Profesor Perišić izričito kaže da ubedljivo najperfidniju spoljnu politiku prema Srbiji od svih država na svetu vodi Velika Britanija.

Spoljni faktor organizacije planiranog ubistva Aleksandra Vučića je Velika Britanija i njena tajna obaveštajna služba MI6, koja nas jednom rukom grli, a drugom rukom nam drži nož pod grlom.

Ovako profesor međunarodnih odnosa Srđan Perišić sumira činjenice o potencijalnoj likvidaciji srpskog predsednika, navodeći da je specijalac MI6 Amadeo Votkins, inače bivši dugogodišnji specijalni savetnik u dva srpska ministarstva, glavna veza sa nalogodavcima kojima trag vodi do Crne Gore, gde je Votkins trenutno angažovan u Atlantskom savetu.

– Dugo vremena je MI6 imao svog čoveka u našim ministarstvima odbrane i unutrašnjih poslova. To je bio Amadeo Votkins, koji je od 2003. pa do 2012. bio angažovan u Ministarstvu odbrane, a onda je po dolasku Vučića na mesto ministra odbrane prešao u ministarstvo policije. Tamo je bio specijalni savetnik za reforme i strateško upravljanje, gde se zadržao do početka 2018, kada su ga konačno sklonili. Odatle je Votkins otišao u Podgoricu, gde je i danas jedan od savetnika i operativaca Atlantskog saveta, koji, kao što je svima jasno, podržava vlast predsednika Mila Đukanovića – objašnjava Perišić moćnu zakulisnu spregu Londona i Podgorice.

PERFIDNI LONDON

Profesor Perišić izričito kaže da ubedljivo najperfidniju spoljnu politiku prema Srbiji od svih država na svetu vodi Velika Britanija.

– Ona nas s jedne strane grli i predstavlja nam se kao prijatelj, saveznik i podrška, a s druge strane njene tajne službe nam drže nož pod grlom i upliću se u organizacije likvidacija naših lidera od davnih dana, kolaborirajući sa našim okolnim neprijateljima. Ta politika Londona nije ništa novo, ona traje već dva veka, ali je, nažalost, počela da se razotkriva tek poslednje dve decenije. U Jugoslaviji se o tome nije pisalo niti pričalo, jer se na podršku Britanaca Josip Broz Tito veoma oslanjao. Međutim, analize naših službi sve više dovode do toga da su Britanci oduvek imali interesa da na ovom našem terenu vršljaju kako bi nas obezglavili – ističe sagovornik.

Perišić dodaje da Velika Britanija deluje na destabilizaciju Srbije preko Кosova i BiH pomoću jedinica specijalaca MI6 koje su tamo instalirane.

– U Prištini i u Butmiru kod Sarajeva postoji stalni nadzor jedinica MI6, ali ova tajna služba najprisutnija je u Crnoj Gori, gde je duboko instalirana u strukturu Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), koja je potpuno pod njenom kontrolom. To znači da su svi kriminalno-mafijaški tokovi u Crnoj Gori povezani sa MI6, što dovodi do zaključka da su delovi te službe definitivno umešani kao spoljni faktor u planirano ubistvo Aleksandra Vučića – konstatuje Perišić.

MILION JE NIŠTA ZA КAPITALCA

Imena sedmorice ljudi koji stoje iza planiranja likvidacije predsednika Srbije teško će se otkriti, jer ih štite strane službe, naveo je i lider radikala Vojislav Šešelj. Prema njegovom mišljenju, koje se podudara sa Perišićevim, organizatorima leđa čuva prvenstveno britanski MI6.

– Očigledno je da su sve stvari dobro planirane, organizatori su pod zaštitom inostranih obaveštajnih službi. Moja zapažanja nas dovode do britanske obaveštajne službe MI6. Za ubistvo predsednika nuđen je honorar od milion dolara, ali to je malo para za takvog kapitalca kakav je Vučić. To bi bilo ponižavajuće. U pitanju su mnogo veće pare, jer nije njega jednostavno ubiti, pošto ima jake mere zaštite i obezbeđenja. Potrebno je, između ostalog, angažovati veći broj ljudi, jer Milo Đukanović stoji iza čitavog ovog plana i zato se ništa ne sme prepustiti slučaju, a Vučić mora da nastavi da radi svoj posao kao da se ništa ne dešava – zaključuje Šešelj.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar