Obrenovac: Policija spalila TONU I PO marihuane!

U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu uništeno je više od 1, 4 tone marihuane, koju su zaplenili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.


„U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu uništeno je 1,4 tone marihuane koju su pripadnici policije zaplenili. Ova droga koja je bila namenjena da truje našu decu, uništena je. Nema većeg otrova od droge. Svi koji truju našu decu zaslužuju da robijaju. Pošto nemaju savest da ih kazni, kazniće ih država. Hapsićemo za jedan džoint, kao što ćemo hapsiti i za kilogram droge, nema razlike i nema malih i velikih dilera. Svaki sitni diler, svaka samoproglašena pevačka zvezda, svako ko prodaje drogu biće predmet našeg rada i daćemo sve od sebe da ga uhapsimo i predamo pravosuđu. Zalažem se za promenu politike prema trgovcima narkotika i za što oštrije sankcije za svakog od njih, a posebno za one koji drogu prodaju maloletnicima ili mlađim punoletnicima, za mene je to pokušaj ubistva. 

Svako ko prodaje jedan džoint, prodavao bi i kilograme droge, samo da dobije priliku. Nema razlike između narkotika i nema lakih i teških droga i dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, a ja ministar policije, marihuana neće biti legalizovana. Roditelji čuvajte decu, to država ne može za vas, a ja ću dati sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka na što duži period“, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Postupak uništavanja 1.458,2 kilograma droge sprovela je Komisija za kontrolu postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Republike Srbije, čiji je predsednik načelnik Službe za borbu protiv droga, a članovi su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva zdravlja, Ministarstva zaštite životne sredine, vladine Kancelarije za borbu protiv droga i Uprave carina. Takođe, prisustvovali su i predstavnici Višeg suda u Pirotu i Višeg javnog tužilaštva u Pirotu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar