Novi Sad: POZNATI JUTJUBER SE ZABARIKADIRAO U STAN, preti da će se ubiti!

Mlađi muškarac (36) iz ulice Cara Dušana u Novom Sadu zapretio je jutros da će ubiti sebe ali i svakog drugog ko mu priđe.

Reč je o poznatom novosadskom jutjuberu koji ima Instagram i Tik Tok profil. On navodno snima sve što se dešava, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

On je već satima zabarikadiran u stanu na drugom spratu u ulici Cara Dušana koja je inače zatvorena jer mu se ispod terase nalaze sve hitne službe – policija, vatrogasci i hitna pomoć. Tu su i pregovarači MUP-a.

Drama u Novom Sadu sada traje već više sati. Stan u kojem se zaključao ima blindirana vrata pa je zasad nemoguće ući.

Podsetimo, on se zabarikadirao u stanu a slučaj je prijavila očajna majka koja je policiji prenela da je rekao da će da ubije sebe ali i svakog drugog ko mu priđe. Povremeno se samo pojavi na zastakljenoj terasi.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar