NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: 3 znaka će doživeti SREĆU i BLAGOSTANJE!

Iako je na nebu Venera retrogradna, a u januaru joj se pridružuje i Merkur, astrolozi tvrde da će početak Nove godine biti uspešan za pojedine znakove zodijaka.


U prvom mesecu nove godine Blizanci će sijati predivnom energijom, koja će se biti čarobna od prvog do poslednjeg dana, i osećaće kao da im je život bajka. Postoji velika šansa da će im se ostvariti velika želja za koju su polako počeli da gube nadu da će ikad ostvariti.

Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti da ostvaruju svoje ciljeve. Čuda se događaju, a ovaj znak bi trebalo da se pripremi na mnoga iznenađenja.

Strelac

Strelčevi će biti veoma srećni jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, početkom nove godine će upoznati nekog posebnog. Strelčevi koji su već pronašli partnera će u januaru razmišljati o sledećem koraku – zajedničkom životu ili venčanju.

Akov već poznaju tog nekog posebnog, januar će biti pravo vreme da skupe hrabrost i naprave prvi korak.

Vodolija

Vodolija će u januaru uložiti puno truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsrećniji mesec u novoj godini i to na svim životnim poljima – u finansijama, ljubavi i zdravlju.

Biće puni energije i samopouzdanja i napokon će odlučiti da rizikuju kako bi ostvarili to što žele. Intuicija će ih usmeravati da donesu pravu odluku.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar