EUROPOL JAVIO SRPSKOJ POLICIJI: SPREMA SE ATENTAT NA VUČIĆA!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da postoji organizovana kriminalna grupa, čiji je organizator zloglasni crnogorski narko-bos Radoje Zvicer, koja namerava da izvrši atentat i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Prema njegovim rečima, nakon što su se u više ekspertskih nivoa uverili u kvalitet i vrednost dobijene informacije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije zajedno sa Evropolom i partnerskom službom od koje je informacija dobijena pokrenulo je opsežnu akciju na utvrđivanju identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, koja za cilj ima ubistvo predsednika Vučića.

– Na čelu ove kriminalne organizacije nalazi se crnogorski državljanin Radoje Zvicer, za kojim je Srbija već raspisala poternicu, organizator i jedan od vođa crnogorskog narko-klana, kavačkog klana, odgovoran za šverc i ilegalnu prodaju narkotika, ali i organizaciju i naručivanje više ubistava koja su počinjena na teritoriji Srbije, Crne Gore ali i drugih zemalja – rekao je ministar Vulin.

– Da li je Radoje Zvicer ovu zločinačku organizaciju okupio i organizovao da bi ubili predsednika Vučića po spostvenom nahođenju ili zato što je dobio naređenje od svog političkog šefa, političkog vođe, ostaje na istrazi da utvrdi.

Ali do tada pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativne agencije o svakom saznanju do koga budu došli operativnim radom obaveštavaće Tužilaštvo za organizovani kriminal, ali i u sardanji sa predstavnicima vojnih bezbednosnih struktura učiniće sve da se naš ustavni poredak, svakodnevni način života, mir i stabilnost sačuvaju, ali i da se sačuva bezbednost i život predsednika Aleksandra Vučića. Živela Srbija! – rekao je ministar Vulin.

Nakon toga, TV Pink je objavila da je, prema njihovim saznanjima, atentat trebalo da bude izvršen tokom februara.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar