EKSKLUZIVNO: Sud presudio da LUKAS IDE NA EUROSONG, priznati mu POKRADENI GLASOVI!

Viši sud u Beogradu usvojio je žalbu pevača Ace Lukasa povodom krađe SMS glasova na Pesmi za Evroviziju u organizaciji RTS-a, odnosno programske direktorke te javne kuće, medijske, Olivere Kovačević, inače intimne družbenice poznatog opozicionog političara Borka Cipelka Stefanovića.

Lukas je podneo krivične prijave protiv RTS-a kao organizatora muzičkog takmičenja za Eurosong u Srbiji i protiv Olivere Kovačević kao odgovorne osobe za krađu SMS glasova, čime je Lukasu ukradena sigurna pobeda na tom takmičenju.

Lukas je tvrdio da mu je ukradeno više od 100.000 SMS glasova čime je totalna autsajderka na tom takmičenju izvesna Konstrakta pobedila sa skroz bezveznom pesmom praćenom pranjem prljavih ruku u polovnom lavoru.

Viši sud u Beogradu razmotrio je sve dokaze i doneo odluku da je Aca Lukas zaista oštećen za 100.000 SMS glasova i da se on proglasi pobednikom sa ukupnim zbirom glasova, te da Lukas umesto pomenute Konstrakte putuje u Torino na Eurosong, uz novčano obeštećenje od RTS-a u iznosu od milion dinara zbog „pretrpljenog stresa i moralne štete“.

Tako će ipak Lukas predstavljati Srbiju na Eurosongu sa svojom već kultnom pesmom „Oskar“.

 

 

(Danas je 1. April. Aprililili…)

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar