DA SE OPET RODI SVE BI ISTO URADIO: Aca Lukas o svom životu, kocki, javnim kućama ali i o tome koga vidi kao svog naslednika na estradi!

Svako drugi, da je na njegovom mestu, rekao bi da se kaje što je na kocki izgubio milione, ali Aca Lukas stoji iza svojih postupaka i poroka, pa u ispovesti kaže da se opet rodi, sve bi isto radio. Ne krije da je koristio opijate, posećivao javne kuće, ali i da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki. Kako i sam kaže, sve prokockano bilo je njegovo, sve je sam zaradio, decu obezbedio, tako da ne žali ni za čim, već da i dalje s osmehom ulazi u kockarnice u kojima nekada dobija, a nekada gubi.

– Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja spi*kao. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – kaže Aca i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki i da je to bila suma da je mogao da kupi jedno beogradsko naselje:

– Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju.

Nakon ovoga Aca se osvrnuo na incidente koji su mu se dešavali na nastupu, pa je priznao da je njegovo obezbeđenje moralo da sklanja ili bije momke koji su hteli da se penju kod njega na binu.

– Nikada me niko nije napao, na nastupu nikada nisam dobio batine. Pokušavali su da skaču na binu. Moje obezbeđenje to rešava na licu mesta. Ne znam kako ja još nisam doživeo taj frontalni napad medija, kao što su neki umetnici doživeli kada neko skače na binu, pa ispada da imaju nasilno obezbeđenje. Kod mene niko ne može da se popne na binu. Oni ga skidaju s bine, nekada ga bace, a neko dobije i batine. Sve zavisi od otpora. Ja sam bio napadnut, bio sam ranjen, ali to nema veze s nastupom, nema veze ni s muzikom.

Lukas je govorio o svojoj građi, te istakao da nije neki frajer.

– Muškarci uvek treba da budu galantni. Ja nisam frajer, nikakav sam. Loše sam građen, smešno građen. Ali žene me vole jer sam galantan i zato što mnogo cenim i poštujem žene. Ima onih koje nisu za poštovanje i upadam u klinč s njima, kao što se desilo i skoro, ali generalno volim i poštujem žene.

– Ne vidim da neko može da nasledi Acu Lukasa niti sam ja nasledio bilo koga. Mi smo jedinke i nema nas sličnih po senzibilitetu, može samo po nastupu estradnom. Ja sebe smatram kompletnim muzičarem. Ne možemo samo da pričamo o Aci koji stane na scenu. Sve to ima veze s mojim životom. Takvog nisam sreo, koji pristupa poslu kao ja. Sviđa mi se Amar Gile. On je skoro lud kao ja. On mi je super.

Na pitanje da li je nekada na putovanjima posećivao javne kuće, pevač je odgovorio potvrdno.

– Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa ćenom ili devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za seks – rekao je Lukas.

Izvor: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar