HRONIKA

Nezavisne dnevne novine

BOR: Nestala dvogodišnja devojčica u Banjskom polju!

Za dvogodišnjom Dankom Dragomirović iz Bora koja je danas popodne nestala u Banjskom polju traga nekoliko stotina ljudi.


U Banjskom polju danas popodne nestala je dvogodišnja Danka Dragomirović dok se sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom igrala.

Po rečima Ivane Dragomirović, Danka je u trenutku nestanka imala na sebi ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i vezanu kosu, kao na slici koja je objavljena na društvenim mrežama sa molbom da se porodici pomogne da pronađu devojčicu

Majka devojčice navodi da je Danka nestala u trenutku dok je sinu davala vodu. Devojčica još ne govori i tek će u maju napuniti dve godine.

Širi pojas Banjskog polja satima obilazi skoro pet stotina meštana i građana Bora koji su priskočili da pomognu pripadnicima policije, vatrogascima-spasiocima, kao i pripadnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Gorske službe spasavanja da pronađu dete.

Devojčica, međutim, još uvek nije pronađena.

Policija i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalili su se Boranima na angažovanju, uz molbu da se raziđu i potragu, ako bude potrebno, nastave sutra.

Večeras i tokom cele noći na terenu će biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

Hypetv.rs/Dejan M. Andrić

Ostavite komentar

Translate »