Berlin: U pucnjavi ubijen Novopazarac Adis Bejtović, dvojica teško ranjena (VIDEO)

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Müllerstrasse, ispred jednog šiša bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara * Novopazarac Adis Bejtović (35) ubijen je sinoć u Berlinu kada je na njega i još dvojicu muškaraca ispaljeno najmanje 27 hitaca * Prema pisanjima nemačkih medija, pucnjava se desila u ulici Müllerstrasse, ispred ugostiteljskog objekta u kojem su sjedeli Bejtović i još nekoliko muškaraca, kako se pretpostavlja, poreklom iz naših krajeva. Na njih je ispaljeno 29 hitaca iz vatrenog oružja.

Adis Bejtović

Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose njemački mediji.

Kako javljaju njemački mediji, na licu mjesta, dok je policija vršila forenziku, na ulici je bilo skoro 30 oznaka za čaure.

Lokalni policajac je potvrdio da je u jedno lice ispaljeno sedam do osam metaka u gornji dio tijela, a prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, radi se o A.B. iz Novog Pazara, koji je podlegao ranama u berlinskoj bolnici.

Ulica Müllerstrasse bila je zatvorena u oba smjera., a policija sa automatima osigurala je područje.

U kući u blizini mjesta zločina dežurali su i teško naoružani policajci. Prema informacijama BILD-a, policijska vozila bila su i u bolnicama u koje su dovedeni povrijeđeni.

Državno tužilaštvo preuzelo je odgovornost za objavljivanje informacija neobično brzo nakon pucnjave, što se događa samo u slučaju većih krivičnih djela.

“Motivi pucnjave i dalje nisu poznati”, kratko je izjavio Martin Steiner, portparol javnog tužilaštva.

Bejtović je tokom pucnjave pogođen sa više hitaca u predjelu grudi i preminuo je u bolnici, dok stepen povreda i zdravstveno stanje ostalih povrijeđenih još uvijek nije poznato.

Policija je nakon pucnjave blokirala ulicu i u toku je potraga za osobom ili više njih koji su pucali.

Prema nezvaničnim saznanjima, Bejtović je povremeno živeo u Berlinu, ali nije poznato kojim poslovima se bavio.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar