ALEKSINAC: Porodica Đokić ubijena zbog velikog novca u točku automobila?!

Istraga slučaja ubistva porodice Đokić, čija su tela juče pronađena u selu Moravac je u toku, a kako saznaje SIA u njihovom zapaljenom vozilu nije bilo mobilnih telefona, a nedostajao je i rezervni točak.

Aleksičani ističu da je u točku najverovatnije Goran držao novac, jer je on imao običaj da sa sobom nosi i stotine hiljade evra.

Tela tročlane porodice Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25), pronađena su juče u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za napadačima koji su ih likvidirali.

Policija traga za telefonima Đokića, a posebno sumnjivo u celom slučaju jeste to da je iz automobila ubijene porodice nedostajao točak.

Aleksičani tvrde da je u njemu Đokić držao devize.

Ističu da je imao običaj da nosi velike svote novca sa sobom, a zasad nije poznato zbog čega.

Inače, kako je portal ranije pisao, Đokić je davao novac na kamatu.

Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić otkrio je jutros nove detalje u slučaju ubistva porodice Đokić, koji je šokirao Srbiju.

„Nema sumnje da je reč o ubistvu, ali u ovom trenutku ne znamo ko je ubica. Uveren sam da ćemo u narednih nekoliko dana imati više informacija. Policija je za njihov nestanak saznala u utorak kasno popodne, nakon čega smo razgovarali sa prijateljima, rodbinom i kumovima kako bismo dobili informaciju o tome gde bi oni mogli da budu. Kada smo dobili podatak da je vozilo navodno viđeno na potezu Žitkovac – Aleksinac, kamera nije bila dobra pa nije bilo uočljivo. Naša istraga krenula je u tom pravcu“, rekao je Rebić u jutarnjem programu TV Prva.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar