Aca Lukas izašao iz BOLNICE, evo kako se pevač oseća!

Pre par dana, kao bomba odjeknula je vest da je najpopularniji pevač na ovim prostorima Aca Lukas zadržan na bolničkom lečenju zbog komplikacija sa zdravljem!

Popularni pevač ubrzo se putem INSTAGRAMA oglasio, kako bi uverio brojne zabrinute fanove da je sada sa njim sve u redu, i da je samo malo iscrpljen zbog velike količine nastupa u prethodnom periodu i priprema za predstojeći Eurosong. Podsećamo, Lukas je jedan od najvećih, ako ne i najveći favorit da bude predstavnik Srbije ove godine na Evrosongu!

Dakle, Aca Lukas je danas napustio bolnicu KC-a Srbije,  i trenutno puni baterije za nove radne pobede kod svoje kuće gde se odmara pred poslednje pripreme za izbor predstavnika Srbije na EVROVIZIJI.

Lukas je prošle godine bio prezauzet, takoreći rasprodat, imao je sam više javnih nastupa nego sve njegove kolege zajedno, a od prošlog proleća praktično nema slobodan dan.

Izdao je jedan odličan album, a drugi je u procesu snimanja, nekoliko veoma dobrih i slušanih pesama i prestižnih spotova je snimio za veoma kratko vreme. Koliko god sve to bilo lepo, to i te kako iscrpljuje čoveka.

Aca je dobro iskoristio ovih par dana za odmor i za rutinske preglede.

„Hvala svima koji brinu, a posebnu zahvalnost dugujemo lekarima KC Srbije koji su dali sve od sebe da se Aca što pre vrati svakodnevnim obavezama u punoj snazi“ – rekli su nam iz tima Ace Lukasa.

Aca je za portal HYPETV.RS poslao specijalnu video poruku u kojoj je potvrdio naša saznanja da se odlično oseća.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar