Saša Mirković: Bjelogrlić tukao reditelja jer nije dobio ulogu ustaše sa srbosekom u filmu Dara iz Jasenovca!

Brojni glumci su pitani za komentar nakon ovog skandala, ali je većina njih bila suzdržana odbijajući da daju svoj sud posle prebijanja slavnog reditelja.

Skandal koji se dogodio jutros u jednom niškom hotelu kada je Dragan Bjelogrlić ničim izazvan ustao i iznenada fizički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića zgrozio je poznatog estradnog menadžera Sašu Mirkovića koji je ponovo morao da reaguje vidno šokiran nedavnim dešavanjima.

Naime, Mirković se oglasio na društvenoj mreži Tviter vidno zgrožen činjenicom da je Bjelogrlić iznenada napao Antonijevića koji je pri tom mirno sedeo u restoranu hotela i to napisavši brutalnu poruku.

– Šta je najveća greška Gage Antonijevića da bi ga mučki s’ leđa (dok sedi) udarao indijanac Bjelogrlić? Očigledno je Bjelogrlić osim toga što je Gaga bolji od njega, ljut što nije dobio ulogu ustaše sa “SRBOSEKOM” u Antonijevićevom filmu Dara iz Jasenovca – napisao je Saša Mirković.

Podsetimo, brojni glumci su pitani za komentar nakon ovog skandala, ali je većina njih bila suzdržana odbijajući da daju svoj sud posle prebijanja slavnog reditelja.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar