OPSADNO STANJE U MORAVCU: POLICIJA ODVODI ŽENU UBICE PORODICE ĐOKIĆ!

Goran Džonić, za koga se sumnja da je ubio, a zatim spalio Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju (25) Đokić u noći između 26. i 27. septembra uhapšen je juče popodne. Prema najnovijim informacijama policija je odvela i suprugu uhapšenog Gorana Džonića.

OPSADNO STANJE PONOVO U MORAVCU: Policija češlja imanje Džonića, od podruma do tavana! Traže dokaz o ubistvu Đokića?(VIDEO)

Pretpostavlja se da je reč o informativnom razgovoru ili saslušanju kako bi se otkrile sve činjenice od zlokobne noći kada je porodica Đokić ubijena.

Kako se može videti na licu mesta, ispred kuće uhapšenog Džonića trenutno je stigla policija, a razlog za sada nije poznat.

Inače, inspektori policije nastavili su da kopaju na imanju Džonića, jer je sumnja da je još ukradenog novca porodice Đokić tu zakopano.

Goran Džonić je zakopao novac u Moravcu u ulici Mihajla Pupina, na placu koji se vodi na ime njegovog sina. Kako je Kurir sinoć pisao ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

Policija češlja kuću i imanje Džonića od podruma do tavana, detaljno. Takođe pretražuju i okućnicu, šupu za drva, ekonomske zgrade koje porodica Džonića ima na imanju.

Moravac, Porodica Đokić, Goran Džonić

Džonić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u krivičnom delu teško ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar