MUP: Navodi Vuletića neistiniti, razgovaraćemo s njim zbog dostavljanja lažnih vesti!

Kontroverzni bivši funkcioner Partizana Vladimir Vuletić, koji je u javnosti optuživan za mušku pedofiliju, juče je predao SBPOK-u fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan u kojem, kako je naveo, stoji da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana izdaje na 15 godina preduzeću „Mitona“ iz Beograda.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala utvrdili da Sportsko društvo Partizan nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem „Mitona“, niti sa funkcionerom Srpske napredne stranke Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj.

„Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOК-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem“, navodi se u saopštenju MUP.

On je naveo da je direktor te firme Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a, a da su te prostorije koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, koji je osumnjičeni vođa te grupe.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar