Detalji jezivog zlostavljanja devojke kod Aleksinca: PODVODILI JE U KOMBIJU, SILOVALI JE ČAK I ŠTAPOM!

Zoran B. (32), njegova sestra Danica B. (24), supruga Egzona T. (24) i rođak Oliver M. (24) pet meseci mučili i zlostavljali 20-godišnju devojku, podvodili je za 1.000 dinara, pa je posle prodali za 200 evra!


Nesrećna devojka bila je svakodnevno maltretirana i silovana, čak i štapom, a mučitelji su je terali da se prostituiše za 1.000 dinara. Na kraju su je za 200 evra prodali meštaninu Smederevske Palanke, koji ju je kupio za svog sina da mu bude žena.

Dadilja

Nišlijka (20) na prevaru je namamljena u Aleksinac, u Daničinu kuću, gde joj je ponuđen posao dadilje

Jeziva tortura otkrivena je tek nakon što je nesrećna devojka pobegla od mučitelja, a onda su u utorak svi oni uhapšeni.

Još jedan u bekstvu

Kako smo saznali, Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Zoranu, njegovoj sestri, supruzi i rođaku. Zoran i Oliver, kao i njihov prijatelj Dejan. P. iz okoline Merošine koji je u bekstvu, terete se za trgovinu ljudima, dok će Danica i Egzona odgovarati i za silovanje.

– Njihova žrtva bila je 20-godišnja Nišlijka, koja je na prevaru namamljena u Aleksinac, u Daničinu kuću. Danica je najpre preko Fejsbuka stupila u kontakt s devojkom i ponudila joj posao dadilje. U aprilu prošle godine 20-godišnjakinja je stigla u Aleksinac kod Danice, koja je odmah počela da je tera da spava sa njenim bratom Zoranom. Devojka se usprotivila, ali su je Danica i njen brat pretukli, pa je bila prinuđena i na seks sa njihovim rođakom Oliverom – rekao je naš izvor.

Kuća zlostavljača

Prema njegovim rečima, Danica i Zoran su ubrzo nesrećnu devojku počeli da podvode u kući, dovodeći joj mušterije i preteći joj da će je ubiti ako odbije.

– Takođe, vodili su je po čitavoj Srbiji, jer se bave otkupom sekundarnih sirovina, a Nišlijka je bila prisiljena da u njihovom kombiju zadovoljava mušterije. Jednom prilikom su se zatekli u okolini Merošine, gde je Zoran preko svog prijatelja Dejana P. nalazio mušterije, koji su plaćali po 1.000 dinara za seks sa njom. Danica i Egzona su jednom prilikom nekim štapom silovale devojku – objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da je Zoran nedavno stupio u kontakt sa jednim čovekom iz Smederevske Palanke, koji je hteo da kupi snaju, pa su mu prodali devojku za 200 evra.

– Međutim, taj muškarac se ubrzo javio Aleksinčanima i tražio da vrati devojku, a da pare uzme natrag, jer navodno nije htela da spava sa njegovim sinom. Oni su otišli po nju i nastavili da je teraju da se prostituiše. Međutim, ona je ubrzo iskoristila trenutak njihove nepažnje i pobegla, nakon čega je o svemu obaveštena policija – kazao je naš izvor.

Prebacivali krivicu

Na saslušanju pred tužiocem osumnjičeni nisu negirali da se devojka prostituisala, što nisu ni mogli s obzirom na veliki broj svedoka, ali su krivicu prebacivali jedno na drugo.

– Zoran je tvrdio da on nema ništa sa podvođenjem, te da mu je sve namestio Oliver, koji se trenutno nalazi u zatvoru jer je u međuvremenu napao policajce. S druge strane, Oliver je odbacio ove optužbe, pravdajući se da je devojku pronašao na ulici nakon što ju je Danica isterala iz kuće „jer nije znala ništa da radi“, i da joj je samo pomagao da preživi – kaže naš sagovornik.

Ukoliko budu osuđeni, preti im od pet do 12 godina za trgovinu ljudima, dok će Danica i Egzona odgovarati i za silovanje. D. K.

Šestoro dece u hraniteljskim porodicama

Komšije četvoro uhapšenih Aleksinčana kažu da su ovi neprestano bili u dugovima, zbog čega su prodali kuću.
 Iz Aleksinca su se krajem oktobra prošle godine doselili u selo Glogovica, gde su kupili kuću. Iznenadio sam se kada sam u utorak oko šest sati ujutro video četiri policijska vozila u našoj ulici. Izletelo je desetak policajaca i odvelo njih četvoro. Sad je u toj kući samo Zoranov brat, a šestoro dece je odvedeno u hraniteljske porodice – kaže komšija.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar