ANALIZA: Uspon i pad kume policijske mafije Dijane Hrkalović

Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović uhapšena je u petak, a Specijalni sud odredio joj je pritvor do 30 dana.Hrkalovićeva je optužena za trgovinu uticajem.

Na ovom snimku koji je nastao pre 15 godina, Hrkalovićka je između ostalog rekla i da „ide sa najjačom ekipom grobara“.

Dijana je od hapšenja Veljka Belivuka i njegove ekipe, u februaru ove godine povezivana sa njima. Ipak njena povezanost sa organizovanim kriminalnim grupama i navijačima datira od ranije, a njen sam početak obelodanjen je baš u vreme kad je ta poveznost postala i javna.

U proteklih 15 godina prošla je kroz nekoliko drastičnih transformacija imidža. Kroz sve te životne promene uvek je održavala čvrste veze sa navijačima sa južne tribine stadiona FK Partizan.

Te veze su primetne na najstarijem poznatom snimku Dijane Hrkalović, koji je prošle zime objavljen u medijima. Veruje se da je star petnaestak godina i na njemu Hrkalović ima najviše 20 godina, a skoro je neprepoznatljiva u odnosu na današnju, unapređenu verziju, osim po karakterističnom dubljem glasu.

Naime, Dijana je sa navijačima FK Partizan išla na jedno od gostovanja što je i zabeleženo. Navijači su je snimali a na pitanje s kim ide ona je odgovorila da „ide sa najjačom ekipom Grobara“ i poslala poljubac u kameru.

Usledio je vrtoglav uspon u karijeri. Skoro preko noći postala je fatalna žena koja je drmala srpskom policijom i mešala se u sve najvažnije istrage.

Da Dijana Hrkalović nije imala problema sa prilivom novca pokazao je i sinoćni pretres njegovog stana, u kojem su policajci zatekli saunu, fontanu na terasi i skupoceni italijanski nameštaj. Prema izveštajima pojedinih medija u stanu je nađen i sef pun evra.

Nakon saslušanja Dijana Hrkalović je određen pritvor i on je sprovedena u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar