Aleksinac: Nestala tročlana porodica, vlasnici menjačnice!

Vest da je nestala tročlana podorica u Aleksincu podigla je celu Srbiju na noge. Reč je o Goranu Đ. (57), Gordani Đ. i ćerki Lidiji (25)


Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare.

Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo – kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.

– Umeli su da otputuju, ali su se uvek javljali. Ali, uvek. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava. Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i naterao da krenu negde. Ili im ušao u kola… Ne znam… Kola nema, nema tragova da su bili u stanu – tvrdi naša sagovornica.

Bili kod majke na večeri

Ona kaže da su nestali na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra.

– Od majke iz Moravca su krenuli oko ponoći. U 12.10 su bili u perionici i od tada se ne zna ništa o njima. Niti su dostupni, niti bilo šta… Kao da ih je mrak pojeo. Moj suprug je sada tamo, sada ćeu ći sa policijom unutra, u stan, pa ćemo videti – kaže ona i dodaje da nisu poslednja tri bili u Vrnjačkoj Banji, nego do prošle subote i da sumnja da su ponovo otišli na put.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar